Tom Meeusen verlaat Telenet-Fidea en wordt volgend jaar ploegmaat van... Mathieu van der Poel

Redactie
| 23 reacties
Tom Meeusen verlaat Telenet-Fidea en wordt volgend jaar ploegmaat van... Mathieu van der Poel

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tom Meeusen zit eind deze maand nog één keer samen met Sven Nys. Wat de teammanager van Telenet Fidea dan met zijn renner zal bespreken, is onbekend. Maar er zal geen verzoening uit de bus komen, Meeusen is immers zo goed als rond met Beobank-Corendon.

"Ik heb nog met niemand gepraat", zei de 28-jarige Telenet-renner Tom Meeusen vorige week nog. "Ik wacht af tot na mijn gesprek met Sven Nys eind deze maand." Dat gesprek zou er normaal komen op maandag 27 februari. "Maar ik weet dat Tom ondertussen wel dégelijk met andere teams aan het praten is", gaf Sven Nys zondag aan. "Niet erg, natuurlijk. Hij is einde contract en is op zoek naar een nieuwe overeenkomst voor de volgende jaren. Dan is het logisch dat hij ook met anderen praat."

De kranten van Mediahuis bevestigen vandaag dat Meeusen op 1 januari 2018 naar alle waarschijnlijkheid de overstap maakt naar Beobank-Corendon, de ploeg van Mathieu van der Poel. Tenzij Telenet-Fidea Meeusen vroeger laat vertrekken, natuurlijk. Misschien kan dát wel een onderwerp van gesprek zijn, die 27ste februari. Meeusen rijdt al sinds 2010 bij Telenet-Fidea, maar na de komst van Sven Nys vertroebelde de relatie.

 

    Corrigeer
    Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

    Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

    Meer nieuws

    Meer nieuws

    Populairste artikels

    Nieuwste reacties