Naesen en Vandenbergh vormen speerpunten bij AG2R in Belgisch openingsweekend: "Zullen er iets moois van maken"

Redactie
| 0 reacties
Naesen en Vandenbergh vormen speerpunten bij AG2R in Belgisch openingsweekend: "Zullen er iets moois van maken"
Foto: © photonews

Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh zitten in de achtkoppige selectie van AG2R-La Mondiale voor de Omloop. Het Franse team dat zaterdag in Gent aan de start komt, zal daags nadien ook Kuurne-Brussel-Kuurne rijden, op één wijziging na.

"Het openingsweekend in België is heel speciaal. We willen er zeker iets moois van maken", stelt ploegleider Julien Jurdie. "Ondanks het feit dat Naesen pas 26 jaar is, toonde hij al dat hij kan omgaan met de druk in dergelijke wedstrijden. Vandenbergh is niet topfit, maar het openingsweekend in zijn land kan hem op weg helpen om de conditie aan te scherpen voor de komende wedstrijden."

De acht renners die in Gent aan de start komen, zullen daags nadien ook Kuurne-Brussel-Kuurne rijden. Met uitzondering van Quentin Jauregui, die alleen de Omloop rijdt en voor Kuurne vervangen wordt door Rudy Barbier.

Selectie AG2R: Oliver Naesen, Stijn Vandenbergh, Quentin Jauregui (Fra), Nico Denz (Dui), Gediminas Bagdonas (Lit), Hugo Houle (Can), Julien Duval (Fra), Alexis Gougeard (Fra).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/11/2021 Kortrijk
28/11/2021 Besançon
04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen

Nieuwste reacties