Wanty rekent op nieuwe gezichten op Belgische wegen: "Zij krijgen beschermde rol"

Redactie
| 0 reacties
Wanty rekent op nieuwe gezichten op Belgische wegen: "Zij krijgen beschermde rol"
Foto: © photonews

Wanty-Groupe Gobert rekent zaterdag in de Omloop Het Volk op de aanwinsten Pieter Van Speybrouck, Guillaume Van Keirsbulck en Yoann Offredo. "Zij krijgen een beschermde rol binnen mijn team", meldt ploegleider Hilaire Van Der Scheuren.

"Woensdag spreken we bij mij thuis in Geraardsbergen af om aan de verkenning te beginnen. Van de Muur van Geraardsbergen tot de finish in Gent leggen we 120 kilometer af met de jongens die de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne rijden. Een selectie van dertien man. Wie juist wat rijdt, bepaal ik na de verkenning, maar ik verwacht veel van mijn drie nieuwkomers in de Omloop", aldus Hilaire Van Der Schueren.

Bij Sport Vlaanderen-Baloise zijn ze nog niet zeker of ze de Omloop zullen verkennen. "In tegenstelling tot andere jaren zal dat alvast niet woensdag gebeuren", aldus sportdirecteur Hans De Clercq. "Onze renners komen net terug uit Oman of de Ruta del Sol en hebben rust nodig. Als we toch nog gaan gaan verkennen, zal dat donderdagvoormiddag gebeuren en enkel met de mannen die effectief van start gaan in de Omloop. We wachten ook de weersomstandigheden af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties