Boonen is klaar voor laatste voorjaar: "Ik sta te popelen om eraan te beginnen"

Redactie
| 17 reacties
Boonen is klaar voor laatste voorjaar: "Ik sta te popelen om eraan te beginnen"

Zaterdag is het eindelijk zover. Dan begint Tom Boonen aan zijn laatste Belgische voorjaar inclusief Parijs Roubaix. De kopman van Quick-Step Floors is er klaar voor.

"De Omloop Het Nieuwsblad is altijd een speciaal moment. De eerste koers in eigen land, de eerste keer dat er volk naar de koers komt, de eerste kasseien van het voorjaar. Het is altijd weer een belangrijk moment in Vlaanderen. Ik sta te popelen om eraan te beginnen", zegt de Kempenaar in Het Nieuwsblad over de enige grote voorjaarswedstrijd die hij nooit won.

Morgenavond geeft de 36-jarige Boonen een persconferentie samen met Zdenek Stybar, Niki Terpstra en Philippe Gilbert, om te benadrukken dat de helft van de ploeg kopman is. De selectie van Quick-Step voor de Omloop Het Nieuwsblad zijn de vier genoemden, inclusief Yves Lampaert, Iljo Keisse, Yves Vermote en Matteo Trentin. Voor Kuurne-Brussel-Kuurne komen Dries Devenyns en Tim Declercq in de plaats van Niki Terpstra en Iljo Keisse, al kunnen er nog bijkomende wijzigingen zijn afhankelijk van wat er in de Omloop Het Nieuwsblad gebeurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/03/2020 - 29/03/2020 Ronde van Cataloniƫ
29/03/2020 Gent-Wevelgem
01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland

Nieuwste reacties