Stuyven blikt tevreden terug: "Meer gewapend voor de grote klassiekers"
Redactie
| 19 reacties

Jasper Stuyven ziet positieve zaken na tweede plaats in Kuurne-Brussel-Kuurne

Stuyven blikt tevreden terug: "Meer gewapend voor de grote klassiekers"
Foto: © photonews

Vorig jaar eerste, dit jaar tweede. En toch is Jasper Stuyven zeker niet ontevreden dat hij een plaatsje is gezakt, want het niveau is een stapje in de goede richting. Een mooi voorjaar staat hem te wachten, toch?

"Ik liet me eigenlijk verrassen door Sagan. Hij ging zelf toen ik wilde gaan en Trentin ging er niet meteen naartoe zoals ik hoopte. Dat is wel een beetje vloeken achteraf, want je hoopt altijd te winnen als je er zo dichtbij bent", aldus Stuyven in een eerste reactie bij Sporza.

"Maar ik mag niet ontevreden terugblikken op mijn openingsweekend", was hij toch niet ontevreden na een podiumplaats vandaag en een stekje in de top-10 gisteren. Vooral omdat hij zich ook twee keer toonde in de koers.

"Ik wilde eens zien wie allemaal mee kon"

"Ik wilde vandaag eens vijf minuten volle bak gaan. Het was zeker niet de bedoeling om alleen door te rijden, maar ik wilde wel eens kijken wie allemaal mee kon."

Slotsom: Stuyven is nog sterker dan vorig jaar, ook al won hij toen wel. "Ik voel me meer gewapend voor de grote koersen dan vorig seizoen. Ik heb bewezen dat ik hier al kon meespelen, dat wil ik nu ook doen in de grote koersen en ik denk dat het moet lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties