Hulsmans komt met straf verhaal: "Zo kreeg ik WK-selectie van Boonen als huwelijkscadeau"

Redactie
| 11 reacties
Hulsmans komt met straf verhaal: "Zo kreeg ik WK-selectie van Boonen als huwelijkscadeau"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tom Boonen neemt binnen enkele maanden afscheid van het wielerpeloton. In zijn carrière scoorde hij vaak mooie prijzen, al gaf hij ook een keertje iets weg. Met een goede reden, zo blijkt ...

Kevin Hulsmans heeft in zijn carrière niet al te veel cadeautjes gekregen van zijn trainingsmakker Tom Boonen, maar een keertje was het wel anders.

"Tom was al zeker van het WK in Zolder, ik stond op de B-lijst. José De Cauwer had aangegeven dat de eerste die een koers won van de B-lijst naar het WK mocht", aldus Hulsmans in Het Nieuwsblad.

"En dat had hij niet mogen zeggen. Tom wist dat ik ging trouwen en ging ervoor zorgen dat ik meemocht, als zijn trouwcadeau. In de eerste rit zaten we meteen samen in de kopgroep. En ja, hij was de beste én de snelste, maar ..."

"Maar hij ging de spurt aantrekken voor mij. Het was goed voor hem, zolang ik dan maar won. En plots trok Boonen van US Postal dus de sprint aan voor mij, van Mapei. En het lukte nog ook: de WK-selectie en het mooi huwelijkscadeau waren binnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties