Hulsmans komt met straf verhaal: "Zo kreeg ik WK-selectie van Boonen als huwelijkscadeau"
Redactie
| 11 reacties

Kevin Hulsmans over de Franco Belge, het WK en Tom Boonen

Hulsmans komt met straf verhaal: "Zo kreeg ik WK-selectie van Boonen als huwelijkscadeau"
Foto: © photonews

Tom Boonen neemt binnen enkele maanden afscheid van het wielerpeloton. In zijn carrière scoorde hij vaak mooie prijzen, al gaf hij ook een keertje iets weg. Met een goede reden, zo blijkt ...

Kevin Hulsmans heeft in zijn carrière niet al te veel cadeautjes gekregen van zijn trainingsmakker Tom Boonen, maar een keertje was het wel anders.

"Tom was al zeker van het WK in Zolder, ik stond op de B-lijst. José De Cauwer had aangegeven dat de eerste die een koers won van de B-lijst naar het WK mocht", aldus Hulsmans in Het Nieuwsblad.

"En dat had hij niet mogen zeggen. Tom wist dat ik ging trouwen en ging ervoor zorgen dat ik meemocht, als zijn trouwcadeau. In de eerste rit zaten we meteen samen in de kopgroep. En ja, hij was de beste én de snelste, maar ..."

"Maar hij ging de spurt aantrekken voor mij. Het was goed voor hem, zolang ik dan maar won. En plots trok Boonen van US Postal dus de sprint aan voor mij, van Mapei. En het lukte nog ook: de WK-selectie en het mooi huwelijkscadeau waren binnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere

Nieuwste reacties