Lotto Soudal mikt op top tien in eindklassement Parijs-Nice

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Lotto Soudal mikt op top tien in eindklassement Parijs-Nice

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat met Parijs-Nice opnieuw een WorldTour-rittenkoers op het programma. Lotto Soudal rekent in de sprints op André Greipel, maar wil met thuisrijder Tony Gallopin voor een goede eindnotering gaan.

Gallopin is ambitieus voor Parijs-Nice, één van zijn favoriete koersen. "Het seizoen is goed begonnen voor mij", opent Gallopin. "Ik heb de afsluitende tijdrit gewonnen in de Ster van Bessèges en werd er tweede in het eindklassement. In de Ronde van de Algarve behaalde ik de derde plaats. Ik voel me voor de volle honderd procent klaar om Parijs-Nice te rijden."

Top 10

“Parijs-Nice is een van mijn geliefde rittenkoersen. Ik koester er altijd ambities voor een plek in de top 10 van het eindklassement. Dat is me de voorbije 3 jaar gelukt en dat is ook dit jaar mijn doel. Het niveau in Parijs-Nice ligt telkens heel hoog. Ik heb hard getraind om het tegen de klimmers op te nemen in de bergetappes en ik geloof in mezelf."

De selectie van Lotto Soudal voor Parijs-Nice: Lars Bak, Thomas De Gendt, Tony Gallopin, André Greipel, Adam Hansen, Moreno Hofland, Tosh Van der Sande en Jelle Wallays

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties