Patrick Lefevere weigert met Quick-Step Floors te starten in Nokere Koerse

Redactie
| 34 reacties
Patrick Lefevere weigert met Quick-Step Floors te starten in Nokere Koerse

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors zal niet aan de start staan van Nokere Koerse op 15 maart. Patrick Lefevere wil zijn ploeg niet afvaardigen in Deinze omdat er vorig jaar een dispuut was over het startgeld.

Vorig jaar waren er 8 renners van Quick-Step Floors voorzien om de semi-klassieker te rijden, maar door ziekte vielen er nog twee renners af. De ploeg van Lefevere stond zo maar met 6 man aan de start, waardoor de organisatie van Nokere Koerse 500 euro van het startgeld aftrok.

'Zonde'

Dat viel niet echt in goede aarde bij Patrick Lefevere, die weigert de starten in de editie van dit jaar. "Zonde dat het zo gespeeld wordt" zegt de organisatie. "Spijtig voor de renners die wel willen rijden én voor het publiek. Ergens voelen we ons als organisatoren ook de dupe van een incident waarvan we hopen dat het nu gesloten is."

Maar de organisatie van Nokere Koerse hoopt volgend seizoen wel weer met Quick Step in zee te kunnen. "Hopelijk kunnen we volgend jaar met Quick-Step Floors opnieuw met een propere lei herbeginnen", klinkt het in HNB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties