Uittredend winnaar Greg Van Avermaet stelt zijn doelen voor Tirreno: "Het zal een mooie ervaring worden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Uittredend winnaar Greg Van Avermaet stelt zijn doelen voor Tirreno: "Het zal een mooie ervaring worden"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Greg Van Avermaet wordt het een speciale editie van de Tirreno-Adriatico. Dankzij zijn eindzege van vorig jaar, mag Van Avermaet met het nummer één op zijn rug koersen. En het doel? Dat is ritwinst.

"Met uittredend winnaar Greg Van Avermaet in onze rangen, hebben we een goede kans om op ritwinst te mikken in één of twee etappes", opent ploegleider Max Sciandri. "Het hele team is in goede vorm. We hebben al enkele prima resultaten neergezet in 2017, dus we willen graag een vervolg breien aan dat succes."

Voor Greg Van Avermaet zelf wordt de Tirreno uiteraard de voorbereiding op de klassiekers die er nog aan komen. "Het zal een mooie ervaring worden om als uittredende winnaar met het nummer één op mijn rug rond te rijden", aldus de BMC-renner. "Ik had nooit gedacht dat dat zou lukken."

"Deze race is een goede voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen"

Dit jaar is het doel gewoon ritwinst. "Maar behalve als de koninginnenrit opnieuw wordt afgelast, is een ritoverwinning mijn doel dit jaar. Deze race is een goede voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen en de volgende Belgische klassiekers in België, dus ik hoop op een harde wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties