Tom Boonen is eindelijk terug, maar... "Als hij hier om één of andere reden niet kan uitrijden, moeten we gaan improviseren"

Redactie
| 22 reacties
Tom Boonen is eindelijk terug, maar... "Als hij hier om één of andere reden niet kan uitrijden, moeten we gaan improviseren"

Tom Boonen heeft in zijn laatste maanden als renner al de nodige pech gekend. Valpartijen in Oman en de Omloop, en vervolgens ziek geworden in aanloop naar Kuurne-Brussel-Kuurne.

"Serieus ziek", laat zijn ploegleider bij Quick Step Floors Rik Van Slycke optekenen in Het Nieuwsblad. "Drie dagen plat, diarree, met antibiotica. Dan weet je dat het niet over wat buikkrampen gaat. Maar Tom is nu hersteld. Hij is fit, gemotiveerd en vooral content dat hij van zijn miserie is verlost."

Woensdag verschijnt de Bom van Balen aan de start van Tirreno-Adriatico met één duidelijk doel: de conditie in sneltempo aanscherpen nu hij wat achter zit op schema. "Tom zijn basisconditie is goed, maar als de voorbereiding nog eens vastloopt, dan dreigt hij die paar procentjes te missen."

De Panne

"Als hij hier om één of andere reden niet kan uitrijden, moeten we gaan improviseren. Dan moet je De Panne er bijna bij pakken en daar liggen duwen om beter te worden. En dan weet je niet of je gerecupereerd bent tegen de Ronde", aldus Van Slycke.

Meer nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/06/2019 BK wielrennen
06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France

Nieuwste reacties