Sagan doet het weer: "De vraag is natuurlijk hoelang de mensen mij leuk blijven vinden"
Redactie
| 22 reacties
Sagan doet het weer: "De vraag is natuurlijk hoelang de mensen mij leuk blijven vinden"

De laatste dagen waren er wat twijfels over de conditie van Peter Sagan na zijn opgave wegens ziekte in de Strade Bianche. Maar niemand hoeft zich zorgen te maken. Sagan antwoordde als vanouds met de pedalen en won de derde rit in Tirreno-Adriatico.

"Vraag me nu niet hoe het morgen of overmorgen zal zijn. Want dat vind ik geen leuke vragen en dan geef ik geen goede antwoorden", liet Sagan weten op de persconferentie na de rit.

Er is als het ware de laatste maanden sprake van een echte 'Sagan-mania'. Alle ouderen en kinderen supporteren voor de tweevoudige wereldkampioen. "Ja, dat doet me wel plezier. De vraag is natuurlijk hoelang de mensen mij leuk blijven vinden", citeert HNB de Slovaak.

Milaan-Sanremo

"Winnen, tweede worden of derde, dat is niet wat telt. Het gaat erom hoe goed ik me voel", liet Sagan ook nog weten. Volgende week staat met Milaan-Sanremo het eerste Monument van het seizoen op het programma. "Ik zal niet proberen om het verschil te maken in de afdaling van de Poggio. Dat zou wel erg veel risico zijn", besluit Sagan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere
20/12/2020 Namen

Nieuwste reacties