"Tom Boonen is echt the king in pleisters kleven. En in kruiswoordraadsels oplossen"
Redactie
| 6 reacties

Laurens De Plus weet dat Boonen erg goed is in pleisters kleven en kruiswoordraadsels oplossen

"Tom Boonen is echt the king in pleisters kleven. En in kruiswoordraadsels oplossen"

Laurens De Plus is de jongste renner van Quick.Step Floors, Tom Boonen is dan weer de oudste en meest ervaren renner. Toch kijkt de Plus ook buiten de koers op naar Boonen.

"We verschillen vijftien jaar, maar toch is onze band prima", opent De Plus in HNB. "Zowel op stage in Calpe als in de Ronde van Oman dit jaar deelden we samen de kamer. Altijd dolle pret, maar ook heel leerrijk. Tom viel gisteren in Tirreno-Adriatico. Maar ik weet dat hij in goeie handen is, vooral zijn eigen handen dan. Tom is echt the king in het pleisters kleven."

Blijkbaar verzorgt Boonen zijn wondes altijd zelf. "Ontsmetten, zalven of een pleister opplakken... Hij doet het minutieus en heel snel. Ze zullen het niet graag lezen, maar ik heb nog geen enkele verzorger sneller een wonde zien verzorgen dan Tom. Het gebeurde zelfs dat hij ook mijn schaafwonden begon te verzorgen."

Kruiswoordraadsels

Maar Boonen heeft daarnaast nog een specialiteit. "Hij is ook een krak in het oplossen van Zweedse kruiswoordraadsels. Dat hij zoveel parate kennis heeft, dankt hij ook een beetje daaraan. Het is echt niet normaal hoe snel hij die altijd oplost. En altijd juist. Hij hoeft zelfs niet naar de oplossingen te kijken", besluit De Plus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere
20/12/2020 Namen

Nieuwste reacties