Vriendin Quick.Step-pion: "Kan het toch niet maken om mij voor tv op een diepvriespizza te storten"

Redactie
| 1 reacties
Vriendin Quick.Step-pion: "Kan het toch niet maken om mij voor tv op een diepvriespizza te storten"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick.Step Floors-renner Julien Vermote let als beroepscoureur erg hard op zijn voeding en op wat hij al dan niet mag eten. Ook zijn vriendin Laura Segers doet mee aan zijn 'dieet', maar is daar zeker niet rouwig om.

"Omdat ik alleen verse ingrediënten gebruik, sta ik elke avond tot twee uur in de keuken", opent Laura Segers. "We eten veel kip en vis, amper vlees. Of speciale recepten zoals havermoutpizza. Een groot verschil met wanneer hij naar het buitenland is. Dan spendeer ik misschien tien minuten aan het eten: puree, balletjes in tomatensaus.. Alles wat voor hem verboden is."

De vriendin van Vermote zou die gezonde levensstijl niet meer kunnen missen. "Ik kan het toch niet maken om mij voor tv op een diepvriespizza van Dr. Oetker te storten, terwijl hij op zijn kin moet kloppen? Ook al zou ik dat van Julien wel mogen, hoor. Soms neemt hij voor mij een taartje mee van de bakker en dan geniet hij ervan als hij mij ziet smullen."

Een even streng dieet als de renner hoeft Laura niet te hanteren. "Julien wil niet dat ik even streng mee dieet. Hij weegt bijvoorbeeld 's ochtends zijn havermout af en voegt daar exact een halve banaan en vijf noten aan toe. Is dat te extreem? Nee, we weten waarvoor hij het doet", besluit ze in HNB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties