"Ik sta liever op het podium in de Ronde dan dat ik de Tour win met Froome"
Redactie
| 1 reacties

Luke Rowe verkiest podium in de Ronde boven Tour-winst met Chris Froome

"Ik sta liever op het podium in de Ronde dan dat ik de Tour win met Froome"
Foto: © photonews

Team Sky heeft naast Ian Stannard zondag nog een ijzer in het vuur voor de Ronde van Vlaanderen. Hij mocht al twee keer met Chris Froome het podium op voor eindwinst in de Tour, maar Luke Rowe verkiest toch het podium van de Ronde van Vlaanderen.

"Een magisch gevoel", laat Rowe weten over het podium met Froome in de Tour. Toch is zijn keuze snel gemaakt als hij moet kiezen tussen Froome aan eindwinst helpen of het podium in 'Vlaanderens Mooiste'. Dan kiest de renner uit Wales voor dat laatste. "Ik hoop dat Froomey dit niet lees", lacht Rowe.

Rowe begon hoopvol aan het klassieke seizoen met respectievelijk een 6e en 3e plek in de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. Daarna liep het wat minder. "De E3 en Gent-Wevelgem vielen tegen. Ik was ontgoocheld, maar het vertrouwen voor zondag is intact", klinkt het in HLN.

'Vraag het maar aan Terpstra'

"Onze tactiek voor zondag? Het enige wat ik wil verklappen, is dat we niet te veel zullen focussen op Sagan en Van Avermaet. Dan faal je sowieso. Vraag het maar aan Terpstra", besluit Rowe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties