Kittel looft ploegmaats na winst: "Ik wilde mezelf tonen vandaag"
Redactie
| 3 reacties

Marcel Kittel tevreden met winst in ochtendrit op slotdag in Driedaagse De Panne-Koksijde

Kittel looft ploegmaats na winst: "Ik wilde mezelf tonen vandaag"

De ochtendrit op de slotdag van de Driedaagse De Panne-Koksijde is gewonnen door Marcel Kittel. De Duitser van Quick-Step Floors was tevreden met de zege, maar zijn grote doel in Vlaanderen is pas volgende woensdag met de Scheldeprijs.

Van een leien dakje verliep het zeker niet, want Kittel kwam tijdens de etappe ten val. Zijn ploeg deed er alles aan om de snelle Duitser toch nog terug te brengen naar het peloton. "De jongens hebben kei hard gewerkt om mij opnieuw terug te brengen na die val", aldus een tevreden Kittel bij Sporza.

Scheldeprijs

Een welgekomen zege, zeker omdat Kittel dit voorjaar nauwelijks in Vlaanderen koerst. "Voor mij was dit zeker een belangrijke koers. Ik rijd dit voorjaar enkel de Panne en de Scheldeprijs. Na de etappe van gisteren (waar Kittel de duimen moest leggen voor Kristoff, nvdr) wilde ik vandaag mezelf tonen."

"Het is geen geheim dat ik woensdag de Scheldeprijs wil winnen. Ik zal met dezelfde mentaliteit als hier aan de start staan. Ik heb een sterke ploeg achter mij staan. Het zal afhangen van een goede positionering en dan is er zeker wat mogelijk", besluit Kittel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties