Walter Planckaert schuift verrassende naam naar voor enkele dagen voor de Ronde van Vlaanderen
Redactie
| 4 reacties

Walter Planckaert ziet Preben Van Hecke mogelijk verrassen in de Ronde van Vlaanderen

Walter Planckaert schuift verrassende naam naar voor enkele dagen voor de Ronde van Vlaanderen
Foto: © Photonews

Ploegleider Walter Planckaert hoopt met zijn renners van Sport Vlaanderen-Baloise een goede prestatie neer te zetten in de Ronde van Vlaanderen. Hij schuift ook een verrassende naam naar voor die kan meedoen voor winst.

De ervaren Preben Van Hecke liet zich dit voorjaar al opmerken. En Planckaert heeft duidelijk vertrouwen in de ex-kampioen van België. "Van Hecke reed ooit voor de tweede plek in de Ronde van Vlaanderen", opent Planckaert in HLN. "Als hij zijn eigen ding doet, dan zie ik hem een heel goede prestatie neerzetten."

"Als Preben een goede dag heeft, dan kan alles. Ik zeg niet dat hij Sagan of Van Avermaet gaat kloppen, maar in Gent-Wevelgem heeft hij bewezen dat hij ver kan geraken", klinkt het. Planckaert verwacht bovendien een agressief koersverloop met de Muur die al vroeg in het parcours voorkomt.

De Muur

"De koers gaat al op de Muur van Geraardsbergen ontploffen. Die helling komt voor mij dus zeker niet te vroeg. Vanaf dan zullen er al velen geïsoleerd zitten en dan denk ik dat Van Avermaet en Sagan de grootste kanshebbers zijn op de overwinning, al zet ik daar toch ook wel Tom Boonen bij", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties