'Mister Paris-Roubaix' Roger De Vlaeminck reageert laconiek op uitnodiging van Tom Boonen

Redactie
| 34 reacties
'Mister Paris-Roubaix' Roger De Vlaeminck reageert laconiek op uitnodiging van Tom Boonen

Tom Boonen rijdt in Parijs-Roubaix zijn allerlaatste koers als profrenner. Boonen kon net als Roger De Vlaeminck de koers al vier keer winnen en had 'Mister Paris-Roubaix' er graag bij gehad in zijn laatste wedstrijd.

Maar De Vlaeminck gaat niet in op de uitnodiging van Boonen en blijft in zijn zetel kijken naar Parijs-Roubaix. "Alle sympathie voor Tom, maar leg mij eens uit wat ik daar moet gaan doen", aldus de ex-winnaar van de vijf Monumenten in HNB.

"Wat is nu het plezantste? In Roubaix aan Jan en alleman hetzelfde moeten zeggen of thuis op het gemak naar tv kijken? Ik ga zondag in mijn zetel voor de televisie zitten, juist gelijk altijd. Met een glas champagne en drie taartjes", vervolgt De Vlaeminck.

'Telefoons van 100 journalisten'

Niet alleen Boonen, maar ook heel wat journalisten vroegen De Vlaemnick om naar Roubaix te komen. "Het is wat geweest deze week. Telefoons van misschien honderd journalisten. ‘Roger, wil je voor ons naar de piste komen in Roubaix?’ De ene na de andere. Op den duur ga ik nog blij moeten zijn als Tom zondag wint. Dan ben ik volgend jaar op mijn gemak", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties