Stuyven reageert met de benen én legt na 4e plek in Roubaix de criticasters het zwijgen op

Redactie
| 20 reacties
Stuyven reageert met de benen én legt na 4e plek in Roubaix de criticasters het zwijgen op

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jasper Stuyven reed na een stroef voorjaar naar een knappe vierde plek in Parijs-Roubaix. Toch wel een kleine revanche nadat hij door zijn ploeg een rij achteruit geschoven werd.

"Ik denk dat ik vandaag getoond heb dat ik er zeker sta", aldus de Leuvenaar bij Sporza. "Het zijn geen gemakkelijke weken geweest. Het doet deugd om met dit resultaat het voorjaar af te sluiten. Ik was eerlijk gezegd verrast. Ik ben gestart zonder verwachtingen. Dat heeft me vandaag geholpen om super rustig te blijven."

Stuyven reed een offensieve koers en was een tijdje met Daniel Oss in de aanval. In het absolute slot kwam hij nog bij het leiderstrio. "Die mannen waren al een halve ronde aan het recupereren. Ik had gehoopt om via Langeveld er over te gaan, maar vierde was het hoogst haalbare vandaag", bekent de renner.

'Eigen koers gereden'

Het was natuurlijk ook de laatste koers van Tom Boonen. "Ik heb dat zo niet beleefd. Ik heb mijn eigen koers gereden. Ik denk dat ze er alles aan gedaan hebben om voor hem te rijden. Stybar reed zelfs ook niet echt mee. Het is zo verdomd moeilijk natuurlijk", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties