Gilbert ziet het zitten: "De conditie is er én ik heb een goeie ploeg, dat wil ik bewijzen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Gilbert ziet het zitten: "De conditie is er én ik heb een goeie ploeg, dat wil ik bewijzen"

Philippe Gilbert nam na zijn overwinning in de Ronde van Vlaanderen niet deel aan Parijs-Roubaix om zijn Waalse voorjaar niet in het gedrang te brengen. Dat begint vandaag.

Veel tijd om te genieten had Gilbert dus nog niet. "Ik had een paar dagen verlof na De Ronde, maar daarna volgden de trainingen elkaar opnieuw op. Uiteraard was ik heel gelukkig, maar dat moment ligt al in het verleden."

De toekomst, dat zijn de Waalse klassiekers. "Ik zal meer tijd hebben om terug te denken over mijn Ronde van Vlaanderen als de klassiekers achter de rug zijn. Op dit moment zit ik met mijn hoofd in de Ardennen."

Hoop dat Julian sterker kan terugkeren

"Ik voel me goed op training en de conditie is er, ik kan niet wachten om dat te bewijzen. We komen aan de start met een uitstekend team en ik ben blij dat ik voor het eerst kan koersen met enkele jongens van het team wiens pad ik nog niet kruiste."

Hij moet wel Julian Alaphilippe missen. De Fransman heeft een knieblessure. "Het is jammer dat Julian er niet bij is, ik hoop dat hij zo snel mogelijk van zijn blessure vanaf is én sterker kan terugkeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta
30/08/2021 - 05/09/2021 BinckBank Tour
31/08/2021 Clasica San Sebastian

Nieuwste reacties