Benoot wil nog een laatste keer knallen na teleurstellend voorjaar

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Benoot wil nog een laatste keer knallen na teleurstellend voorjaar

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tiesj Benoot sluit zijn klassieke voorjaar zondag af met de Amstel Gold Race. Na een toch wel teleurstellend voorjaar wil hij zich nog een laatste keer bewijzen en met een positieve noot

Tiesj Benoot liet Parijs-Roubaix van afgelopen zondag links liggen. "Als je naar televisie kijkt, dan vind je het spijtig dat je er niet bij bent", zegt hij bij Wielerkrant.be. "Je moet keuzes maken. En kiezen is verliezen."

Het zat Benoot niet echt mee in de kasseiklassiekers. Dat was deels ook te wijten aan pech. "Ik heb twee keer pech gehad. In de Omloop Het Nieuwsblad en de E3 Prijs Harelbeke. In de Ronde was het deels mijn eigen fout en was het een beetje pech. Op de Muur zat ik eigenlijk goed, maar ik was niet agressief genoeg. Spijtig, want de conditie is er wel."

Met goed gevoel afsluiten

Zondag wacht er nog één koers voor zijn voorjaar er helemaal op zit. "De vraag is wat ik nog waard ben na de voorjaarsklassiekers. Ik denk dat ik wel nog goed ben. Dat voel ik toch op training. Ik wil het voorjaar met een goed gevoel afsluiten. Ik wil de finale kleuren en mijn stempel drukken op de wedstrijd, wat bij de laatste koersen toch wat ontbrak", besluit Benoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties