Naesen woest in Roubaix: "De stoom kwam uit mijn oren"

Redactie
| 11 reacties
Naesen woest in Roubaix: "De stoom kwam uit mijn oren"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oliver Naesen is de revelatie van het voorjaar én een renner die charmeert door zijn eerlijkheid. Zijn vele pechgevallen in Parijs-Roubaix hoor je dus ook het beste in zijn woorden.

"In Roubaix ben ik genekt door zes lekke banden", aldus Naesen in Het Laatste Nieuws. "Speciaal moment: Na een hele dag achtervolgen kom ik op Carrefour de l'Arbre in het groepje met Boonen terecht."

"Ik ga meteen naar de kop, maar niemand pakt over. Ik beslis om gewoon door te rijden. 'Ik rijd nu toch al een hele dag alleen, ik doe maar voort.' Niet om Boonen een plezier te doen of om in beeld te komen. Wel om zelf nog een dikke prijs te rijden."

"De afstand tot de kopgroep werd kleiner en ik zag die mannen in de verte rijden." Maar ook dan slaat het noodlot toe. "Tot dat versnellingsapparaat afbrak." Bovendien werd hij niet meteen geholpen door de ploegleiding.

Merci voor de steun, maar kunnen jullie nu ne vélo brengen?

"De ploegleiding was mij op dat moment aan het oppeppen. 'Komaan Olli, probeer nog, je hebt superbenen. Het podium zit er nog in', een parlez van een minuut, denk ik. Het probleem met die oortjes is dat je zelf niet kan praten als ze tegen jou bezig zijn."

"Dus moest ik die volle minuut wachten om te kunnen zeggen: 'merci voor de steun mannen, maar willen jullie nu ne vélo komen brengen? Mijn versnellingsapparaat is kapot.' Geloof me, de stoom kwam uit mijn oren en mijn goesting was over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties