'Akkefietje' bij Lotto Soudal na afloop Strade Bianche: "Er zijn daar fouten gemaakt"
Redactie
| 2 reacties

Tim Wellens en Tiesj Benoot hebben akkefietje na Strade Bianche bijgelegd

'Akkefietje' bij Lotto Soudal na afloop Strade Bianche: "Er zijn daar fouten gemaakt"

Marc Sergeant bekende recent dat er na de Italiaanse klassieker Strade Bianche een akkefietje was tussen Lotto Soudal-renners Tiesj Benoot en Tim Wellens. De reden? Wellens wilde niet wachten op zijn ploegmaat.

Maar de plooien tussen beide renners zijn ondertussen al een tijdje gladgestreken. "Eigenlijk doet het er niet meer toe om daar op terug te komen", zegt de jonge Benoot in HLN. "Er zijn daar fouten gemaakt, en dat is spijtig, want we konden die koers winnen en dat is niet gebeurd. En met 'we' bedoel ik de ploeg."

Ook Wellens heeft het 'incidentje' al lang achter zich gelaten. "Ik ga er Marc eens over aanspreken dat hij dat verklapt heeft", lacht Wellens. "Ken je het hele scenario? Ik viel aan en Tiesj zat achter mij. Ik wou mijn aanval niet onderbreken om Tiesj terug te laten komen. Iedereen heeft zijn eigen visie daarop. Maar zo koers ik graag."

Adrenaline

"Ik val graag aan en vond niet dat het aan mij was om te wachten. We hebben erover gesproken en dat is geen probleem meer. Je zou eens moeten weten wat er allemaal gebeurt. Na de koers stroomt er veel adrenaline", aldus de Truienaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties