Lotto Soudal-renners voelen meer druk na matige resultaten van voorbije weken

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Lotto Soudal-renners voelen meer druk na matige resultaten van voorbije weken

Bij Lotto Soudal kan men tot dusver spreken over een teleurstellend voorjaar. De focus ligt nu op de Ardennenklassiekers en dat zorgt toch voor wat meer druk.

Pech, slecht gepositioneerd zitten en ook enkele jongens die de verwachtingen niet konden inlossen in het Vlaamse voorjaar. Het zat Lotto Soudal niet echt mee de voorbije weken. Marc Sergeant kan dus niet echt tevreden zijn, al kan er nog een en ander goedgemaakt worden de komende week.

'Geen leuke situatie'

Tim Wellens is één van de speerpunten voor het Ardennenluik. "Druk? Ik denk dat we de komende koersen wel eens zullen horen dat er een resultaat moet komen", zegt de Lotto Soudal-renner bij Wielerkrant.be. "Dit is natuurlijk geen leuke situatie, want we hadden gehoopt op betere resultaten in de Vlaamse klassiekers."

Tiesj Benoot, die komende zondag in de Gold Race zijn laatste voorjaarskoers rijdt, sluit zich daarbij aan. "Het is logisch dat er wat meer druk is", aldus Benoot. "Met onze namen op papier mochten we wel wat meer verwachten van het voorjaar. Maar hopelijk komt het er nog uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties