Lotto-Soudal rekent op deze jonge wolf om het voorjaar te vergeten
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Lotto-Soudal rekent op deze jonge wolf om het voorjaar te vergeten

Het voorjaar liep niet zo goed voor Lotto-Soudal, dat in vergelijking met Quick-Step Floors met quasi lege handen achterbleef. In de Ronde van Romandië willen ze dat veranderen.

“We starten de Ronde van Romandië met een aanvallende ingesteldheid en we mikken op een ritzege. Dat is het doel van deze ronde. De jongens krijgen veel vrijheid omdat er geen echte kopman is aangewezen. Voor het klassement mogen Sander Armée en Maxime Monfort hun ding doen", aldus ploegleider Mario Aerts.

Met Froome, Porte en Van Garderen is een goeie eindklassering niet meteen realistisch, dus zal het voor Lotto met een ritzege moeten gebeuren. Daarvoor dichten ze één bepaalde renner heel wat kans toe.

“Tosh Van der Sande is goed op dreef en hij komt altijd goed aan wanneer het licht bergop gaat. Voor de tweede rit schrijf ik hem zeker op. Ook de derde etappe heeft er alles van weg om een sprint te worden. De laatste vijf kilometer zijn kaarsrecht, maar onderweg moeten de renners toch enkele klimmetjes overleven. Ik verwacht een sprint voor Van der Sande."

Selectie Lotto Soudal: Sander Armée, Kris Boeckmans, Thomas De Gendt, Moreno Hofland, Rémy Mertz, Maxime Monfort, James Shaw en Tosh Van der Sande.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5017 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties