Opvallend: Meeusen nú al weg bij Telenet door komst Sven Nys

Redactie
| 18 reacties
Opvallend: Meeusen nú al weg bij Telenet door komst Sven Nys

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Dat de toekomst van Tom Meeusen niet meer bij Telenet lag, was al lang duidelijk. Hij had al een akkoord bij Beobank-Corendon, maar gaat er nu per direct rijde

Normaal gezien zou Meeusen pas op 1 januari de overstap naar zijn nieuwe ploeg maken en dus nog een half seizoen voor Telenet rijden. Net zoals onder meer Lars van der Haar ook nog een half veldritseizoen voor zijn oude ploeg afwerkte, eer hij begin dit jaar naar Telenet trok.

Dit was het beste voor alle partijen

-Sven Nys

Er is nu toch een vroegere oplossing. Meeusen voelde zich steeds minder goed in het team sinds Sven Nys er ploegleider werd. Nys zelf reageerde ook kort. "Een vervroegde overgang was de beste optie voor alle partijen", vertelde Sven Nys. "We hebben daar de voorbije weken hard aan gewerkt en zijn blij met de manier waarop we met Beobank hebben kunnen samenwerken."

"Ik wil Tom uiteraard nog bedanken voor al die jaren waarin hij het beste van zichzelf heeft gegeven voor deze ploeg. We wensen hem veel succes in de rest van zijn carrière", sloot hij af. Ook Meeusen was tevreden. "Het is fijn dat ik mijn samenwerking met de Telenet Fidea Lions na zo veel jaren op een goede manier kan afsluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties