Aangevallen wielrenner geeft meer uitleg: "Chauffeur had mes al vast"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Aangevallen wielrenner geeft meer uitleg: "Chauffeur had mes al vast"
Foto: © photonews

Yoann Offredo werd maandag het slachtoffer van een serieus geval van verkeersagressie. De Franse wielrenner van Wanty-Groupe Gobert gaf intussen meer uitleg.

Offredo werd op training aangevallen. "Ik was met twee collega's aan het trainen toen een wagen rakelings naast ons scheerde. Plots remde de bestuurder, écht met de bedoeling om ons te laten vallen. Ik wilde verhaal gaan halen bij de bestuurder, maar die had al een mes in zijn handen", aldus Offredo.

Bij de meesten stopt het bij verbale agressie

"In een reflex blokkeerde ik zijn deur. Toen stapte de passagier uit en nam een baseballbat uit de koffer. Daarmee sloeg hij me en nadien gaf hij me ook een kopstoot", gaat het hallucinante verhaal verder.

Gelukkig kwam politie opdagen. "De politie is dan tussenbeide gekomen. Een dossier werd geopend en een klacht is ingediend. Ik moet nog naar het ziekenhuis om de schade te laten vaststellen. Ik ben vooral geschokt. Ik koers nu al vijftien jaar en zoiets heb ik nooit meegemaakt. Verbale agressie komt vaak voor, maar bij de meesten stopt het daar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties