Wietse Bosmans legt keuze voor ERA-Circus uit en heeft ook plannen buiten de cross

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wietse Bosmans legt keuze voor ERA-Circus uit en heeft ook plannen buiten de cross

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wietse Bosmans verlaat Beobank-Corendon en zal vanaf 1 mei de kleuren van ERA-Circus verdedigen. Hij zal er bovendien in het tussenseizoen op de mountainbike rijden. "Het zal me goed doen om lucht op te snuiven in een nieuwe omgeving", klinkt het bij de Kempenaar.

Bosmans heeft grondig nagedacht over zijn overstap naar ERA-Circus. "Mijn overstap naar ERA-Circus is een weloverwogen beslissing die in onderling overleg met alle partijen werd genomen", legt Bosmans uit bij zijn nieuwe ploeg. "Met Marc Herremans werk ik nu nauw samen met iemand waar ik al een goeie band mee had."

Ook mountainbiken

"Ik heb zes mooie jaren gehad bij Beobank, maar anderzijds zal het goed doen om lucht op te snuiven in een nieuwe omgeving", aldus de crosser, die in de voorbereiding op het nieuwe veldritseizoen ook op de mountainbike te zien zal zijn.

"Dat is de bedoeling. Ik ben geen ervaren rot in het mountainbiken, maar ik wil wel kijken hoe ver ik geraak in een paar wereldbekerwedstrijden. Mijn eerste mountainbikewedstrijd van het seizoen is de Belgian Mountainbike Challenge (BeMC) in La Roche-en-Ardenne", besluit de crosser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties