Campenaerts legt boodschap op borst uit: "Als het nu niet lukt, is het helemaal hopeloos"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Campenaerts legt boodschap op borst uit: "Als het nu niet lukt, is het helemaal hopeloos"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Victor Campenaerts viel vanmiddag op twee manieren op in de Giro. Zo mocht hij niet voluit gaan van zijn ploeg, waardoor hij met minuten vertraging in zijn nationale trui binnenkwam, maar vooral de boodschap op zijn borst sprong in het oog.

Hij vroeg een zeker Carlien uit op een date. "Wie is Carlien? Dat is een leuk meisje dat ik goed ken en ik zou er graag eens mee op date gaan. Ik heb nog geen reactie gekregen, maar heb nog maar net mijn gsm aangelegd", aldus Campenaerts bij Eurosport. "Als het hiermee niet lukt, zal het helemaal hopeloos zijn", besefte hij meteen.

Morgen kan het echt oorlog zijn

Over naar die teamorders dan. "Het was de bedoeling om de benen te sparen. We zijn hier met één duidelijk doel en dat is het podium met Dumoulin. Morgen is er heel belangrijke dag, het kan echt oorlog zijn."

"Ik heb zo rustig mogelijk gereden en mijn benen gespaard. Morgen ga ik Tom goed bijstaan en daarna knallen in de derde week." De reden waarom het team hem vroeg om in te houden en anderen niet, lag voor de hand. "Het is al voorgevallen dat ik daags na een tijdrit een complete offday heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties