'BMC en Bahrain Merida hengelen naar diensten van Lotto Soudal-Belg'

Redactie
| 10 reacties
'BMC en Bahrain Merida hengelen naar diensten van Lotto Soudal-Belg'

Met de Tour de France in zicht draait ook de geruchtenmolen en de transfercarrousel in de wielerwereld op volle toeren. De BMC-ploeg van Greg Van Avermaet en Bahrain Merida zouden gecharmeerd zijn door Lotto Soudal-renner Jürgen Roelandts.

Jürgen Roelandts is al zijn hele profcarrière lang aan de slag bij de Lotto-ploeg van Marc Sergeant. Maar de klassieke coureur is na dit seizoen einde contract, hoewel de onderhandelingen aan de gang zijn. Volgens Het Nieuwsblad staan er twee ploegen alvast te popelen om Roelandts binnen te halen.

Ploegmaat van Van Avermaet?

BMC zoekt met het oog op volgend seizoen versterking voor de klassieke ploeg rond Greg Van Avermaet. Zeker nu Manuel Quinziato aan zijn laatste maanden in het profpeloton bezig is. Van Avermaet vroeg al enkele keren om versterking bij BMC, maar kreeg die niet altijd.

Zo wilde hij graag zijn maatje en kersvers Belgisch kampioen Oliver Naesen in zijn ploeg, maar die trok uiteindelijk naar AG2R-La Mondiale. En ook Bahrain Merida ziet in Roelandts een interessante renner om kopman Sonny Colbrelli bij te staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties