Naesen blijft bescheiden: "Mij 'de kampioen' noemen, ben je z贸t?"
Redactie
| 19 reacties
Naesen blijft bescheiden: "Mij 'de kampioen' noemen, ben je z贸t?"
Foto: © photonews

Op het allereerste trainingstochtje van De Parelvissers na het Belgisch kampioenschap ging alle aandacht uiteraard naar kersvers Belgisch kampioen Oliver Naesen.

Maar die bleef er zoals steeds bescheiden bij. Hem aanspreken als 'de kampioen', is uit den boze. "Zot! Daarvoor moet ik eerst nog veel meer presteren. Er is maar één iemand die die titel mag dragen bij de Parelvissers. Greg? Die naam ken ik niet. Oh, je bedoelt menéér de kampioen. Ja, meneer Van Avermaet", aldus Naesen in Het Laatste Nieuws.

Naesen weet van waar hij komt. "Vier jaar geleden ging ik in bedrijven vuile was ophalen. Zakken van dertig kilo. Soms probeerde ik er drie of vier tegelijk op mijn rug te tillen, omdat ik geen zin had om die vier verdiepingen meer dan één keer te doen."

Wat is het geheim achter het succes van De Parelvissers? Met Van Avermaet (Olympisch) en Preben Van Hecke (Belgisch) zaten al twee kampioenen in het trainingsgroepje. "Hard werken en toewijding. Ik zou het anders niet weten. Wij trainen echt hard. Ik ken geen profs die aan een hoger gemiddelde rijden dan wij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties