Patrick Lefevere uit ongenoegen, maar deal lijkt dan toch helemaal rond te zijn

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 22 reacties
Patrick Lefevere uit ongenoegen, maar deal lijkt dan toch helemaal rond te zijn

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagochtend kwam er dan toch eindelijk witte rook over de toekomst van Quick-Step Floors. Teammanager Patrick Lefevere zou de nieuwe sponsors hebben vastgelegd en kan nog vier jaar langer doorgaan met de ploeg.

De toekomst van Quick-Step Floors is verzekerd. Dat meldde Het Laatste Nieuws dinsdagochtend. Patrick Lefevere zou de nodige sponsors hebben vastgelegd om de toekomst van de ploeg nog vier jaar langer te verzekeren. Lefevere had zichzelf een deadline tot 30 juni gegeven.

Goed nieuws dus voor Philippe Gilbert, Marcel Kittel en hun ploegmaats, die zo de besprekingen voor het volgende seizoen kunnen beginnen. Patrick Lefevere uitte ondertussen wel al zijn ongenoegen over het feit dat het nieuws al door de media verspreid werd. Wegens 'nog niet officieel'.

Maar de deal is voor 100% zeker beklonken, volgens onze bronnen. Lefevere stapte dinsdagmiddag met een 'big smile' uit het gebouw van hoofdsponsor Quick-Step. Het kan er alleen maar op wijzen dat de toekomst van zijn ploeg verzekerd is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties