Contador en Quintana slijpen de messen: "Wie denkt dat ik de handdoek gooi, kent me écht nog niet"

Contador en Quintana slijpen de messen: "Wie denkt dat ik de handdoek gooi, kent me écht nog niet"
Foto: © photonews

Alberto Contador en Nairo Quintana waren de voorbije jaren vaak dé grote uitdagers van Chris Froome. Nu moeten ze enkele anderen voor zich dulden (Aru, Bardet, ...) in het klassement. En toch zijn de 'oude' rivalen nog niet van plan zomaar de pijp aan maarten te geven.

Alberto Contador staat in de stand al op meer dan vijf minuten en viel ook nog eens in de rit naar Pau. "Maar wie denkt dat ik de handdoek in de ring ga gooien, die kent mij echt nog niet", aldus de Spaanse rasklimmer.

El Pistolero droomt nog steeds van enkele zaken in deze Tour de France. "Misschien moet ik door deze nieuwe val wel wachten tot de Alpen voor mijn kansen komen, maar ik ga er zeker nog voor."

Een erg goede dag ... en dan is alles mogelijk

Hetzelfde verhaal bij Nairo Quintana: "Het staat in het klassement bovenin allemaal nog dicht op elkaar, daarom dat ik ook het gat tussen mij en mijn voorgangers vrij groot acht", aldus de Colombiaan.

"Dus ik zal een erg goede dag moeten hebben op een bepaald moment om daar nog iets aan te veranderen. Maar als ik die erg goede dag heb, dan is alles echt nog wel mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties