Twijfelachtige Philippe Gilbert krijgt twee landgenoten mee in San Sebastian: "Lastig om te zeggen waar ik precies sta"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Twijfelachtige Philippe Gilbert krijgt twee landgenoten mee in San Sebastian: "Lastig om te zeggen waar ik precies sta"
Foto: © photonews

Philippe Gilbert zal na zijn opgave in de Tour de France komend weekend te zien zijn in het Baskenland voor de Clasica San Sebastian. Door het wegvallen van Dan Martin is Gilbert de uitgesproken kopman bij Quick-Step Floors.

Gilbert moest door maag- en darmproblemen de Tour vroegtijdig verlaten en rijdt in Spanje zijn eerste koers sinds de Tour. De Waal gaat in San Sebastian op zoek naar een tweede overwinning. Gilbert won de Spaanse klassieker al eens in 2011 toen hij nog voor Lotto Soudal reed en werd twee jaar geleden ook al eens tweede.

"Het is lastig om te zeggen waar ik precies sta, vooral omdat ik in de Tour moest opgeven vanwege ziekte.", laat een twijfelachtige Gilbert weten. "Ik denk dat mijn lichaam zich beter voelt. Ik kijk er naar uit om weer te koersen en de benen te testen, maar na de koers kan ik meer zeggen."

De selectie van Quick-Step Floors: Gianluca Brambilla, Eros Capecchi, David De La Cruz Melgarejo, Dries Devenyns, Philippe Gilbert, Enric Mas, Pieter Serry en Zdenek Stybar

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties