Goed nieuws voor voortbestaan Quick-Step Floors

Redactie
| 8 reacties
Goed nieuws voor voortbestaan Quick-Step Floors

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er goed uit voor het voortbestaan van Quick-Step Floors, het immens succesvolle wielerteam van algemeen manager Patrick Lefevere.

De contractverlenging van Bob Jungels was al een teken aan de wand. al wil dat niet zeggen dat het rond is. "We zijn alle contracten aan het afronden. Het is vakantie geweest in juli, de meeste mensen beginnen stilaan weer te werken", aldus Lefevere aan Sporza.

"Ik hoop dat alles de eerstkomende dagen geconcretiseerd wordt. Het is nog niet getekend, maar het ligt op de bureaus waar het moet liggen."

Het moet nu afgerond worden, al zullen sommigen vertrekken

-Patrick Lefevere

De toekomst van het team zorgde voor heel wat kopzorgen. "Het gaat niet alleen over het vastleggen van renners, maar ook over het geruststellen van personeel en over in orde zijn met de aanvraag voor een licentie bij de UCI. Dat speelt allemaal een rol."

"Het moet nu afgerond worden. De druk was tijdens de klassiekers al hoog, maar die hebben we kunnen afhouden. Tijdens de Tour komt dan een 2e golf van managers die renners aan de man willen brengen. Sommige renners zullen blijven, anderen zullen vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties