Bob Jungels blijft, maar wat met Marcel Kittel, Zdenek Stybar en Niki Terpstra?

Redactie
| 0 reacties
Bob Jungels blijft, maar wat met Marcel Kittel, Zdenek Stybar en Niki Terpstra?

Patrick Lefevere maakte maandag de contractverlenging van Bob Jungels bekend. En de teammanager van Quick-Step Floors verklapte ook dat alle documenten (bijna) in orde zijn voor het voortbestaan van zijn wielerploeg. Maar wat met de andere toppers?

Bob Jungels verlengde zijn contract tot eind 2020, een teken dat Lefevere rond is met zijn sponsors. Eerder verlengde ook al Philippe Gilbert zijn contract. Maar heel wat toppers bij de Belgische WorldTour-ploeg hebben nog géén verbintenis getekend voor de komende seizoenen.

Lefevere zou volgens HNB en HLN 'on speaking terms' zijn met Marcel Kittel, Zdenek Stybar en Niki Terpstra, wat er op wijst dat het de goede kant op gaat met het trio en dat ook zij zo goed als zeker langer aan boord blijven. Ook jonge talenten Fernando Gaviria en Julian Alaphilippe rijden volgend jaar voor Lefevere. Maar ook uitgaand staat er nog wat te gebeuren.

Vertrek Martin en Vermote?

Dan Martin, de nummer zes van de afgelopen Tour, staat in de belangstelling van Trek-Segafredo en UAE Emirates, terwijl Julien Vermote zo goed als zeker naar de Dimension Data-ploeg van Mark Cavendish trekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties