Wout Van Aert duidelijk: "Een echte opsteker met het oog op mijn eerste WorldTour-wedstrijd"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wout Van Aert duidelijk: "Een echte opsteker met het oog op mijn eerste WorldTour-wedstrijd"
Foto: © photonews

De Duitse semi-klassieker Rad am Ring werd gedomineerd door de renners van Veranda's Willems-Crelan. De Nederlander Huub Duijn bleef in Duitsland zijn ploegmaat Wout Van Aert voor, met Stijn Devolder stond er nog een derde renner van het team in de top vier.

In de beslissende ontsnapping zaten met Stijn Devolder, Huub Duijn en Wout Van Aert maar liefst drie renners uit dezelfde ploeg. Zij werden vergezeld door Dimitri Peyskens. Het trio van Veranda's Willems-Crelan speelde het goed uit en zo kon Duijn zegevieren voor Van Aert en Peyskens.

'Meevaller'

Wout Van Aert blijft dus ook op de weg in goede doen. Zelf zegt de wereldkampioen veldrijden klaar te zijn voor zijn volgende doelen op de weg. "Dit is sowieso een meevaller voor het team", liet Van Aert weten op zijn eigen website.

"Huub is overigens al een tijdlang goed op dreef. Een overwinning kon niet uitblijven. En Stijn Devolder is ook iemand die steeds weer het beste van zichzelf blijft geven. Met het oog op Dwars door het Hageland, maar vooral de Binck Bank Tour - mijn eerste WorldTour-wedstrijd - is dit echt een opsteker", besluit Van Aert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties