BMC haalt 23-jarig talent in huis: "Geweldig om met een kampioen als Greg Van Avermaet te mogen rijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
BMC haalt 23-jarig talent in huis: "Geweldig om met een kampioen als Greg Van Avermaet te mogen rijden"

Bij BMC zullen er op het einde van dit seizoen enkele renners andere oorden opzoeken, maar de ploeg van Greg Van Avermaet heeft ook een inkomende transfer bekendgemaakt. De Italiaan Alberto Bettiol heeft getekend bij BMC.

Bettiol is een 23-jarige Italiaan die afgelopen zaterdag nog zesde werd in de Clasica San Sebastian. Dit seizoen komt hij uit voor Cannondale-Drapac, maar volgend jaar maakt hij de overstap naar BMC. "Ik heb BMC altijd als een geweldig professioneel team gezien, één van de grootste ploegen in de WorldTour", laat het jonge talent weten in een eerste reactie.

Met Van Avermaet

"Wat mijn rol ook zal zijn, ik zal altijd mijn best doen", vervolgt Bettiol, die ploegmaat wordt van onder andere Greg Van Avermaet. "Ik kijk er erg naar uit om met een grote kampioen als Greg Van Avermaet samen te rijden en heel wat op te steken van hem en de ploeg met het oog op de kasseiklassiekers."

"Ik wil blijven groeien als renner, zoals de afgelopen jaren, en werken aan mijn tijdrijderscapaciteiten. Dat is nog een belangrijke reden waarom ik absoluut naar BMC wilde komen. Het is één van de beste tijdrijdersploegen in de wereld", besluit Bettiol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties