Lefevere ziet Kittel mogelijk vertrekken en kan alvast een kruis maken over deze naam als potentiële vervanger

Redactie
| 0 reacties
Lefevere ziet Kittel mogelijk vertrekken en kan alvast een kruis maken over deze naam als potentiële vervanger

Het is augustus en dat betekent dat de transfercarrousel in het wielrennen volop draait. Patrick Lefevere neemt mogelijk afscheid van Marcel Kittel en zag in de Fransman Bryan Coquard een mogelijke vervanger. Maar die zal wellicht elders tekenen.

Coquard was één van de namen die genoemd werd om Kittel te vervangen bij Quick-Step Floors. Maar de Franse sprinter die momenteel uitkomt voor Direct Energie, zal zo goed als zeker tekenen voor de nieuwe ploeg van ex-renner Jérome Pineau. Die komt vanaf 2018 met een nieuwe ploeg op de proppen.

Geen Barguil, wel Coquard

Pineau wilde maar wat graag bolletjestrui Warren Barguil naar zijn ploeg halen, maar die officialiseerde woensdag zijn transfer naar het Franse Fortuneo Oscaro. Dankzij het mislopen van de transfer van Barguil, zet Pineau alles in het teken van de komst van Coquard.

De transfer van Coquard naar de ploeg van Pineau is nog niet officieel, maar wordt volgens Het Nieuwsblad één van de volgende dagen helemaal afgerond. En Lefevere? Die zal verder moeten blijven speuren indien Kittel zijn ploeg verlaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties