OFFICIEEL: Orica-Scott haalt oude bekende terug

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Orica-Scott haalt oude bekende terug
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook Orica-Scott is de laatste dagen al vrij actief geweest op de transfermarkt. De Australische ploeg zag onder meer onze landgenoot Jens Keukeleire naar Lotto Soudal vertrekken, maar haalde ook al Sky-klimmer Mikel Nieve in huis. En vandaag werd er nog een transfer aangekondigd.

Cameron Meyer zal in 2018 de overstap maken naar Orica-Scott en tekende een contract tot eind 2020. De pistier en wegrenner reed in het verleden al eens vier jaar voor de Australische formatie. In 2016 koos hij er echter voor om bij Dimension Data aan de slag te gaan.

Tokyo 2020

"Ik ben heel blij dat ik hier kan terugkeren", zegt Meyer. "Ik heb hier vier succesvolle jaren gekend. Ik heb de laatste tijd gemerkt dat een goede balans tussen de piste en de weg me het beste past. Eén van mijn grote doelen is een gouden medaille op de puntenkoers op de Spelen in Tokyo (2020)."

"Naast mijn ambitie op de piste kijk ik er ook naar uit om op de weg nieuwe successen te bereiken en mijn ervaring door te geven aan de ploeg", besluit Meyer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties