Katusha-Alpecin haalt versterking bij de ploeg van Serge Pauwels

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Katusha-Alpecin haalt versterking bij de ploeg van Serge Pauwels

Katusha-Alpecin heeft er een renner bij voor de selectie van 2018. De Russisch-Duitse formatie heeft de Australische coureur Nathan Haas weggeplukt bij Team Dimension Data.

Nathan Haas is een 28-jarige renner die vooral in eendagskoersen in de Ardennen en rittenkoersen van een week kan uitgespeeld worden. De Australiër werd al eens vierde in de Amstel Gold Race. "Ik ben blij dat ik hier kan tekenen", aldus Haas. "Ik heb al enkele mooie resultaten neergezet, maar nu wil ik graag wedstrijden winnen."

"De manier waarop Katusha-Alpecin koerst - met veel passie en toewijding - heeft me altijd kunnen bekoren", zegt de Australiër. Ook teammanager José Azevedo is blij met de komst van de renner van Dimension Data. "We zijn erg blij dat we Nathan hebben vastgelegd", klinkt het.

Ardennen en rittenkoersen

"Hij zal een belangrijke rol spelen in de Ardennenklassiekers en rittenkoersen van een week. Hij is een echt allrounder die ook sterk is in finales, maar ook een leider kan ondersteunen in rittenwedstrijden", besluit Azevedo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties