Quick-Step zit niet stil en heeft eerste aanwinst voor 2018 beet

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Quick-Step zit niet stil en heeft eerste aanwinst voor 2018 beet

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Quick-Step Floors waren voorlopig enkel uitgaande transfers te sprokkelen. Zo lijkt Julien Vermote zo goed als zeker te vertrekken en gaat Trentin in 2018 al zeker andere kleuren verdedigen.

Nu kwam er ook de eerste inkomende transfer bij. Jhonatan Narvaez is de naam. Hij is een Ecuadoriaan met heel wat adelbrieven die van Axeon Hagens Berman, het team van Axel Merckx komt.

Zo lijkt hij de juiste kwaliteiten te hebben om het later goed te doen in de grote rondes. Hij won al heel wat op de piste én is een uitstekend klimmer. Zo werd hij vijfde in de loodzware Tour de Savoie Mont Blanc vorig jaar én won hij het bergklassement.

Leiderstrui in grote ronde en... Luik-Bastenaken-Luik

De twintigjarige is uiteraard in de wolken. "Ik werd dankzij mijn vader en mijn broer al snel wielrenner. Ze zijn erg gepassioneerd door de koers. Niet iedereen kan prof worden bij Quick-Step Floors en dit maakt me erg trots."

"Ik heb twee grote doelen: de leiderstrui in een grote ronde dragen én Luik-Bastenaken-Luik winnen. Ik werd er verliefd op toen ik de koers bij de U23 reed dit jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties