OFFICIEEL: Na Philippe Gilbert en Pieter Serry blijft er nog een Belg langer bij Quick-Step Floors

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Na Philippe Gilbert en Pieter Serry blijft er nog een Belg langer bij Quick-Step Floors

Patrick Lefevere blijft bij Quick-Step Floors maar werk maken van de toekomst. Na contractverlengingen van Philippe Gilbert en Pieter Serry blijft er met Gentenaar en pistier Iljo Keisse nog een Belg langer bij Quick-Step Floors.

Iljo Keisse heeft zijn aflopende contract bij Quick-Step Floors verlengd tot en met 2019. De knecht rijdt al zeven jaar voor de formatie van Patrick Lefevere. "Ik ben hier al sinds 2010 en ik ken hier iedereen. Dit is voor mij een tweede familie", aldus Keisse. "Het zou voor mij vreemd aanvoelen om bij een andere ploeg te rijden."

"Mijn werk wordt duidelijk geapprecieerd door mijn ploegmaats en de ploegleiders. Ik ben erg dankbaar dat Patrick (Lefevere) mij langer aan boord wil houden. Het geeft me heel wat motivatie voor de toekomst. Ik voel me enkel nog beter worden, ook al word ik binnen enkele maanden 35 jaar oud."

En ook Patrick Lefevere is dus een tevreden man. "Iljo heeft al verschillende keren bewezen dat hij een teamspeler is die de doelen van het team boven zijn eigen objectieven verkiest. We wilden hem absoluut langer houden zodat hij ook de volgende twee seizoenen deel kan uitmaken van onze successen", zegt Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties