Opnieuw uitstekend nieuws voor Edward Theuns!

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Opnieuw uitstekend nieuws voor Edward Theuns!
Foto: © photonews

Het was een deugddoende zege voor Edward Theuns in de BinckBank Tour, zijn eerste overwinning in de WorldTour. Maar zijn ploeg Trek-Segafredo kwam met nog goed nieuws, want onze landgenoot mag mee naar de Ronde van Spanje.

Edward Theuns mocht vorige week nog de handen in de lucht steken in de BinckBank Tour. Een zege die ongelofelijk veel deugd deed na enkele moeilijke maanden en zijn operatie na het voorjaar. Daarbij werden alle bouten weggehaald die geplaatst werden na zijn valpartij van vorig jaar in de Ronde van Frankrijk.

Maar Theuns zal er dus bij zijn in de allerlaatste wedstrijd en Vuelta van Alberto Contador. 'El Pistolero' houdt het na de Ronde van Spanje voor bekeken als profrenner. Theuns zal mogelijk af en toe zijn eigen kans mogen gaan, maar zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de sprinttrein voor de Duitser John Degenkolb.

De selectie van Trek-Segafredo: Alberto Contador, Edward Theuns, Jarlinson Pantano, Jesus Hernandez, John Degenkolb, Julien Bernard, Koen de Kort, Markel Irizar en Peter Stetina

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties