Dylan Groenewegen kan ook de volgende twee seizoenen op Nederlander rekenen in zijn sprinttrein

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Dylan Groenewegen kan ook de volgende twee seizoenen op Nederlander rekenen in zijn sprinttrein

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Team LottoNL-Jumbo heeft dinsdagnamiddag een nieuwe contractverlenging bekendgemaakt. Eén van de helpers van de sprinttrein van Dylan Groenewegen - de Nederlander Tom Leezer - heeft zijn contract bij de ploeg met twee seizoenen verlengd.

Leezer, die in het Belgische Lanaken woont, zal aan zijn 11e seizoen beginnen bij de Nederlandse WorldTour-ploeg."Er spreekt veel respect uit mijn nieuwe contract", aldus de 31-jarige Nederlander in een eerste reactie. "Anderhalf jaar geleden zijn we gestart met het project ’sprinttrein’ en het is mooi om daar onderdeel van uit te maken."

Groenewegen helpen

De ploeg was in de slotrit van de Tour al succesvol met de jonge Groenewegen. "Met de overwinning van Dylan Groenewegen op de Champs-Elysées liggen we voor op de planning, maar ik kijk al wel uit naar de volgende stappen."

"Ik heb nog veel plezier in het wielrennen en ik vind het leuk om de sprinttrein te coachen. Het samenspel met Dylan verloopt uitstekend. We hebben verschillende karakters, maar we hebben wel een heel goede klik met elkaar", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties