OFFICIEEL: Nummer vier van de Ronde van Vlaanderen blijft nog twee seizoenen langer ploegmaat van Sep Vanmarcke
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Dylan van Baarle blijft twee seizoenen langer bij Cannondale-Drapac

OFFICIEEL: Nummer vier van de Ronde van Vlaanderen blijft nog twee seizoenen langer ploegmaat van Sep Vanmarcke

Teammanager van Cannondale-Drapac Jonathan Vaughters heeft enkele drukke dagen achter de rug. Na de contractverlenging van de Colombiaan Rigoberto Uran, die tweede werd in de Tour, kreeg ook de jonge Dylan van Baarle een nieuw contract.

Van Baarle zijn aflopende contract werd met twee seizoenen verlengd, waardoor hij tot eind 2019 te zien is in de groene kleuren van Cannondale-Drapac. De 25-jarige Nederlander werd dit jaar nog vierde in de Ronde van Vlaanderen en deed zo twee plaatsen beter dan in 2016.

"Ik ben erg blij dat ik hier kan blijven en met het vertrouwen dat ik krijg van de ploeg", opent van Baarle. "We hebben een erg goede ploeg voor de klassiekers met Sep (Vanmarcke) en Sebastian (Langeveld). We hebben dit jaar iets met ons drieën gestart en dat is zeker nog niet geëindigd. Daarom wilde ik absoluut langer blijven."

Klassiekers én Tour

Van Baarle zal in de toekomst vooral in de klassiekers worden uitgespeeld. "Mijn ontwikkeling in de klassiekers is iets waar ik erg trots op ben, maar om met Uran tweede te worden in de Tour was ook erg speciaal."

"Mijn doel en droom is om een grote klassieker te winnen. Ik heb nog steeds heel wat progressiemarge. En ik zou graag ook een rit in de Tour winnen. Dat zijn mijn doelen voor de komende twee seizoenen", besluit een ambitieuze van Baarle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties