Drukke dag voor Patrick Lefevere: nóg een contractverlenging bij Quick-Step Floors

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Drukke dag voor Patrick Lefevere: nóg een contractverlenging bij Quick-Step Floors

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het was tot dusver al een drukke dag bij Quick-Step Floors. De ploeg van teammanager Patrick Lefevere ziet op het einde van dit seizoen Marcel Kittel naar Katusha-Alpecin vertrekken, maar heeft met Elia Viviani al een vervanger beet.

En er werd bovendien woensdag nog een contractverlenging bekendgemaakt. De ervaren Fabio Sabatini heeft zijn contract bij Quick-Step Floors verlengd. Hij blijft tot eind 2019 in dienst bij de ploeg van Patrick Lefevere. Goed nieuws ook voor kersverse aanwinst Elia Viviani, die in het verleden al samen reed met Sabatini.

"Ik ben blij dat Elia naar Quick-Step Floors komt", zegt Sabatini. "Het zal geweldig worden om opnieuw met hem samen te werken. Ik was meteen enthousiast toen Patrick (Lefevere) me vertelde over zijn nieuwe project. Patrick en de ploeg hebben heel wat vertrouwen in mij, dus het was een gemakkelijke beslissing om bij deze geweldige ploeg te blijven."

"Eén van de beste sprinters in het peloton heeft ook één van de beste lead-outs nodig"

Lefevere ziet in Sabatini een belangrijke rol weggelegd voor Viviani. "Eén van de beste sprinters in het peloton heeft ook één van de beste lead-outs nodig. En dat is Fabio Sabatini", benadrukt Lefevere. "Hij heeft onze sprinters al naar heel wat overwinningen geloodst door zijn kennis en ervaring."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties