Vandenbergh is terug na zware val: "Voelt een beetje aan als bij de beloften"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Vandenbergh is terug na zware val: "Voelt een beetje aan als bij de beloften"

De openingsrit van de Vierdaagse van Duinkerke was -toepasselijk- een waar slagveld. Heel wat renners gingen tegen de vlakte op de verraderlijke Franse wegen. Ook Stijn Vandenbergh.

Een hersenschudding en hersenkneuzing was het zware verdict, maar gisteren reed hij al opnieuw zijn eerste wedstrijd op de kermiskoers van Heusden.

"Dit doet deugd. Het is wel al heel lang geleden dat ik nog een kermiskoers gereden heb. Het is een beetje als vroeger bij de beloften", aldus Vandenbergh bij Sporza.

Dit doet deugd

"Als ik de finish haal, zal ik tevreden zijn. Het wordt niet evident, want het is een lastige kermiskoers, met veel draaien en keren." Vandenbergh reed lek, maar haalde het toch.

Mikken op Parijs-Tours

"Ik heb bijna twee maanden niets gedaan en ben nu een maand en een week weer aan het trainen. Ik voel al een groot verschil, maar dat is sowieso nog niet genoeg."

"De eerste wedstrijden met de ploeg zullen sowieso zonder ambitie zijn en zonder druk van de ploeg. Ik hoop wel nog goed te zijn in het najaar, misschien in oktober. Dan zijn er nog een paar mooie koersen zoals Parijs-Tours."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties