Zware val bracht Vandenbergh niet van zijn stuk: "Mooiste job ter wereld"
Redactie
| 1 reacties
Zware val bracht Vandenbergh niet van zijn stuk: "Mooiste job ter wereld"

Stijn Vandenbergh hervatte na zijn zware hersenschudding en -kneuzing in de kermiskoers van Heusden. Hij geeft aan dat hij nooit twijfelde om terug te keren.

Al was het toch zwaar. "Het is een raar gevoel. Ik heb de beelden niet gezien, dat wou ik ook niet. Ik heb de artikels niet gelezen. Ik besef dat ik geluk gehad heb", aldus Vandenbergh bij Sporza.

"Of ik nog last heb? Ik heb geen hoofdpijn meer. Fysiek ben ik eigenlijk volledig hersteld, alleen conditioneel zal ik nog tekort komen. Soms merk ik wel dat mijn geheugen een beetje minder is. Ik ben vergeetachtiger. Ik hoop dat ik mijn schoenen bij heb vandaag."

Ik ben vergeetachtiger, ik hoop dat ik mijn schoenen bij heb

"Tijdens mijn periode thuis heb ik nog met Jan Bakelants en Oliver Naesen ge-sms't. Ook mijn ex-ploegmaten bij Quick-Step heb ik nog gehoord."

"Als je zo thuis zit, besef je ook wel hoe graag je koerst. Het is mijn hobby. Ondanks de risico's blijft het de mooiste job ter wereld. Ik besef dat ik nog zal vallen, maar ik hoop dat het wel bij deze ene zware val zal blijven. Ik wil nog zeker twee of drie jaar koersen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/11/2021 Kortrijk
28/11/2021 Besançon
04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen

Nieuwste reacties