Vervecken is duidelijk: "Het gaat opnieuw tussen Van Aert en Van der Poel, maar díe jongens kunnen verrassen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vervecken is duidelijk: "Het gaat opnieuw tussen Van Aert en Van der Poel, maar díe jongens kunnen verrassen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nu het veldritseizoen met rasse schreden nadert, is het tijd voor een voorbeschouwing. Dat doen we met niemand minder dan tweevoudig wereldkampioen Erwin Vervecken. Hij werpt zijn licht over het komende cyclocrossseizoen.

"Uiteraard wordt het opnieuw een tweestrijd tussen de twee grote tenoren", aldus Vervecken in een gesprek met Wielerkrant. "Van Aert en Van der Poel gaan alles opnieuw beheersen."

"Zeker als je ziet hoe goed ze waren op de weg, dan weet je dat het opnieuw tussen die twee gespeeld gaat worden." Toch ziet hij ook jongens die hier en daar hun graantje kunnen meepikken.

Van der Haar en Aerts zouden het dichtst in de buurt moeten komen -

"Pauwels, Van der Haar, Aerts en Sweeck, daarvan zou de meeste concurrentie moeten komen. Het is natuurlijk afwachten hoe sterk die verbeterd zijn. Van der Haar en Aerts zouden in theorie het dichtst in de buurt moeten komen."

"Aerts heeft toch het EK gewonnen, hij heeft een grote stap gezet vorig seizoen. Nog zóveel verbeteren wordt moeilijk, maar het is wel iemand die zo'n inspanning kan volhouden", sloot Vervecken af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties