Nummer vier van de Ronde van Vlaanderen over toekomst: "Hoop dat er over anderhalve week duidelijkheid is"

Redactie
| 0 reacties
Nummer vier van de Ronde van Vlaanderen over toekomst: "Hoop dat er over anderhalve week duidelijkheid is"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De renners van Cannondale-Drapac zijn nog steeds in het ongewisse over hun toekomst. Momenteel wordt er een crowdfunding-actie op poten gezet om de ploeg te doen overleven met het oog op volgend seizoen.

Voor veel renners zijn het dus enkele moeilijke dagen. Ook voor Dylan van Baarle, dit jaar nog vierde in 'Vlaanderens Mooiste'. "Het is nu niet de tijd om even rustig te wachten", vertelt van Baarle in WielerFlits Live. "Wanneer er een ander aanbod komt, zal ik daar over moeten nadenken. Maar dat is nu nog niet het geval. Ik wil mijn opties openhouden."

Interesse van LottoNL-Jumbo

Onder meer LottoNL-Jumbo toonde al interesse in de klassieke renner. "Er is natuurlijk interesse, daar ben ik superblij mee. Ik weet in ieder geval zeker dat ik volgend jaar nog wielrenner ben", geeft hij aan. "Ik wil er geen datum eraan vastbinden, maar hoop wel dat er over anderhalve week duidelijkheid is."

"Voor mezelf zou het fijn zijn te weten waar mijn toekomst ligt. Ik zal niet bij de eerste de beste ploeg tekenen. Of er moet geen andere keuze zijn. Maar daar ga ik niet vanuit", besluit van Baarle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties